Fórum Samsung Galaxy Ace S5830 black
Fórum o mobilních telefonech Samsung
Více o Samsung Galaxy Ace S5830 black včetně technických parametrů a příslušenství naleznete na kartě Samsung Galaxy Ace S5830 black
Samsung Galaxy Ace S5830 black má OS Android, GPS navigaci, Wi-Fi....
Přidat příspěvek
Pamět
08.02.2012 18:36radek
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na pamět telefonu.když odpojím SDkartu tak mám na mobilu uložené 2 aplikace ! :) a mám ůplně plnou pamět ! :) čím to může bejt ?? porade prosíím! :)
Sluchátka
29.10.2011 15:12Gajzur
Dobrý den , chci se zeptat. Mám problém se sluchátky na tomto mobilu. Zkoušel jsem kamarádovy sluchátka, ale tam nešly slyšet výšky , zkusil jsem jiné( od dalšího kamaráda) , ale ani ty nejely. Nakonec jsem si koupil vlastní originál na samsung , ale ani zde nešly slyšet výšky. A chci se zeptat, jestli je to někde v nastavení nebo jestli prostě na tento tip mobilu obyčejné sluchátka( zkoušel jsem vetší sluchátka na notebook a ty jely) nejedou , protože jsem ani žádné nedostal.
Sluchátka | S5830
02.11.2011 15:13NovyMobil
Sluchátka | S5830> Dobrý den,
Zřejmě půjde o počet "kontaktů". Pokud máte (lavy+pravy+zem), tak ta Vám nebudou správně fungovat a nejspíše se také jedná o Handsfree. Je zapotřebí mít 4 > (pravy+lavy+mic+zem).
Proto nejspíše fungují správně pouze "větší sluchátka" od PC.
Pěkný den,
Tým novy-mobil.cz
displej
08.06.2011 15:24Endy
Dobrý den, mám dotaz ohledně Samsung S5830 Galaxy Ace. Chtěla bych vědět, zda displej reaguje na gelové nehty.děkuji
distribuce
21.05.2011 14:49Brašule
Dobrý den, mám dotaz ohledně Samsungu Galaxy Ace. Zda-li se jedná o oficiální českou distribuci spolu s českým návodem a menu. Děkuji
Samsung S5830 Galaxy Ace původ
23.05.2011 09:01Nový-Mobil
Dobrý den, konkrétně tento model nepochází z oficiální české distribuce, je dovezen ze zemí EU. Telefon má české menu, český návod a je odblokován pro všechny operátory.