Fórum Samsung X680 Metallic Blue
Fórum o mobilních telefonech Samsung
Více o Samsung X680 Metallic Blue včetně technických parametrů a příslušenství naleznete na kartě Samsung X680 Metallic Blue
Stylové véčko Samsung X680 disponuje rychlými daty pomocí technologie EDGE a bezdrátovým přenosem díky Bluetooth. Dále nabízí Internetový prohlížeč, VGA kameru či podporu MP3......
| 11.01.2007 20:16 | Tomáš | Poradit |
| 17.03.2007 20:08 | Jennifer | Hry |
Přidat příspěvek
Poradit
11.01.2007 20:16Tomáš
Super tele fon, moc se mi líbý, ale škoda, že se neda přidat paměťová karta, jinak skvělí, ale potřeboval bych poradit s vkládáním JAVA her do tohoto mobilu, MP3 mi de a JPG obrázky taky, ale nějak mi nejde do mobilu dostat hra, na netu sem si stáhl software na X680 na extrakci souboru do mobilu a program na úpravu fotek na mobil, všechno v pohodě, používám i jiný datový kabel tenhle je na SAMSUNG X700 a de to, ale nejdou mi ty hry. Z netu stahnu nějakou hru a přez program PC Samsung Studio 2 II.0 to celý přetáhnu do mobilu, ale jen do jedný určený sekce a to do ostatní soubory, jinam mi to nejde, otevřu to a nic, kliknu nato a sou tam jen nějaký nabýdky, nic na instalaci nebo spuštění, ani kámoš neví co s tim a já už taky nevim, zkoušel sem všechno, i ten ZIP rozbalit a to co se extraktovalo tam skopčit, nejde, některý soubory to nebere, poraď te mi někdo prosím.
Hry
17.03.2007 20:08Jennifer
Ahojky, mě to taky nejde =( Chtěla jsem si do mobilu dát nějaký hry, ale vůbec to nešlo =( Kdybyste zjistili, jak to udělat, tak pls napište